Terug naar Blog

Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Gepubliceerd op:
Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Hoe handig is dit? Een blikje waar 14 Lukcy Horse paardensnoepjes in passen. Super handig voor naar stal, op buitenrit, tijdens training of mee naar wedstrijd.

 

De eenhoorn is een sprookjesachtig dier dat symbool staat voor magie, kracht, gezondheid en geluk. Ze stralen positiviteit uit en misschien is daarom iedereen er zo dol op. Eenhoorns geven je het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn en dat je goed bent zoals je bent. Iedereen is tenslotte anders en uniek. Eenhoorns laten ons zien dat dat goed is.

Unicorn Horse Treats zijn verrijkt met magnesium en bevatten de smaken aardbei, banaan, appel en mint in vier verschillende kleuren. De snoepjes zijn uniek qua vorm en zacht geperst, hierdoor geschikt voor paarden en pony's van alle leeftijden.

- 100% natuurlijk
- Verrijkt met Magnesium
- Vegan

Verwen je favoriete paard/pony met deze heerlijke traktatie!

Lucky Horse Knoflook

Lucky Horse Knoflook

Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn verrijkt met Magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt Knoflook.
 
Lucky Horse Unicorn

Lucky Horse Unicorn

Nieuw van Lucky Horse: de Unicorn lijn!   De eenhoorn is een sprookjesachtig dier dat symbool staat voor magie, kracht, gezondheid en geluk. Ze stralen positiviteit uit en misschien i…