Terug naar Blog

Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Gepubliceerd op:
Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Hoe handig is dit? Een blikje waar 14 Lukcy Horse paardensnoepjes in passen. Super handig voor naar stal, op buitenrit, tijdens training of mee naar wedstrijd.

 

De eenhoorn is een sprookjesachtig dier dat symbool staat voor magie, kracht, gezondheid en geluk. Ze stralen positiviteit uit en misschien is daarom iedereen er zo dol op. Eenhoorns geven je het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn en dat je goed bent zoals je bent. Iedereen is tenslotte anders en uniek. Eenhoorns laten ons zien dat dat goed is.

Unicorn Horse Treats zijn verrijkt met magnesium en bevatten de smaken aardbei, banaan, appel en mint in vier verschillende kleuren. De snoepjes zijn uniek qua vorm en zacht geperst, hierdoor geschikt voor paarden en pony's van alle leeftijden.

- 100% natuurlijk
- Verrijkt met Magnesium
- Vegan

De paarden zullen de clicker zeker gaan herkennen ;)

Nieuw: Lucky Horse Big Hug Spray

Nieuw: Lucky Horse Big Hug Spray

Lucky Horse Unicorn Big Hug Spray is dé ultieme knuffelspray voor paarden en pony's.Het bevat lavendel waardoor het een rustgevende werking heeft. Maar dat is niet het enige, het bevat ook nog …
 
Hoe komt je paard/pony de winter door?

Hoe komt je paard/pony de winter door?

Stijve spieren, pijnlijke gewrichten en problemen met de weerstand. Allemaal “kwaaltjes” die paarden in de winter kunnen krijgen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw paard zo comfortabel moge…