Terug naar Blog

Lucky Horse Unicorn

Gepubliceerd op:
Lucky Horse Unicorn

Nieuw van Lucky Horse: de Unicorn lijn!

 

De eenhoorn is een sprookjesachtig dier dat symbool staat voor magie, kracht, gezondheid en geluk. Ze stralen positiviteit uit en misschien is daarom iedereen er zo dol op. 

Eenhoorns geven je het gevoel dat je gewoon jezelf mag zijn en dat je goed bent zoals je bent. Iedereen is tenslotte anders en uniek. Eenhoorns laten ons zien dat dat goed is.

Unicorn Horse Treats zijn verrijkt met magnesium en bevatten de smaken aardbei, banaan, appel en mint in vier verschillende kleuren. De snoepjes zijn uniek qua vorm en zacht geperst, hierdoor geschikt voor paarden en pony's van alle leeftijden.

- 100% natuurlijk
- Verrijkt met Magnesium
- Vegan

Unicorn horse treats zijn een aanvullend diervoeder, verrijkt met magnesium en bevatten de smaken aardbei, banaan, appel en mint.

Verwen je favoriete paard/pony met deze heerlijke traktatie!

 

 

Unicorn Magic Gel werkt direct bij klitten in de staart en manen. De gel geeft een geweldige doorkambaarheid en zorgt voor een perfecte glans. Kan op zowel droog als nat haar aangebracht worden. De gel is roze van kleur en ruikt heerlijk!

- Werkt direct bij klitten
- Geweldige doorkambaarheid
- Perfecte glans

Gebruiksaanwijzing: Breng de Magic Gel met je handen aan op de staart en manen. Vervolgens borstelen of kammen voor een klitvrij resultaat.

 

Unicorn Shine Spray reinigt en verzorgt de vacht, manen en staart van je favoriete paard/pony. De spray zorgt voor een langdurige glans en werkt vuil- en stofafstotend.

- Reinigt en verzorgt
- Langdurige glans
- Werkt vuil- en stofafstotend

Gebruiksaanwijzing: Spray gelijkmatig op de vacht, manen en staart. Naborstelen met een zachte borstel. Niet gebruiken op plaatsen waar het zadel bevestigd wordt.

 

Unicorn Glitter Spray geeft een sprookjesachtige glans en laat je favoriete paard/pony stralen!

- Sprookjesachtige glans
- Glitters in regenboog kleuren
- Heerlijke geur

Gebruiksaanwijzing: Spray gelijkmatig op de vacht, manen en staart. Niet gebruiken op plaatsen waar het zadel bevestigd wordt.

Lucky Horse Knoflook

Lucky Horse Knoflook

Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn verrijkt met Magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt Knoflook.
 
Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Hoe handig is dit? Een blikje waar 14 Lukcy Horse paardensnoepjes in passen. Super handig voor naar stal, op buitenrit, tijdens training of mee naar wedstrijd.