Terug naar Blog

Lucky Horse Knoflook

Gepubliceerd op:
Lucky Horse Knoflook

Een heerlijke traktatie voor paarden en pony's. De snoepjes zijn verrijkt met Magnesium en het aantrekkelijke ingrediënt Knoflook.

Knoflook wordt bij paarden veel gebruikt voor een optimale weerstand, een gezonde huid, gezonde luchtwegen en een goede bloedomloop. Daarnaast zou het zorgen voor een zuiverende werking van het bloed. Doordat het bloed is gezuiverd, zou het paard minder aantrekkelijk zijn voor insecten als muggen en dazen. Daarbij is het product een goede ondersteuning bij het voorkomen van zomereczeem en hoefbevangenheid. 

Magnesium is een belangrijk mineraal dat van belang is voor het zenuwstelsel en draagt bij aan een normale werking van de spieren.

Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Unicorn Horse Treats meeneemblikje

Hoe handig is dit? Een blikje waar 14 Lukcy Horse paardensnoepjes in passen. Super handig voor naar stal, op buitenrit, tijdens training of mee naar wedstrijd.
 
Lucky Horse Unicorn

Lucky Horse Unicorn

Nieuw van Lucky Horse: de Unicorn lijn!   De eenhoorn is een sprookjesachtig dier dat symbool staat voor magie, kracht, gezondheid en geluk. Ze stralen positiviteit uit en misschien i…